Contact Us:

NY 11216

+1 800 966 4564
+1 800 9667 4558

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Yurtları olarak, Üniversiteyi okumaya hak kazanmış ve bizi tercih etmiş öğrencilerin, yurt görevlilerinin özverili çalışmaları ile öğrencilerimizin üniversite eğitim hayatları süresince, huzurlu ve güvenli ortam sağlamak. Ve yine yurt olarak, öğrenci yurtları içerisinde en çok tercih edilen ve diğer öğrenci yurtlarına örnek olarak gösterilebilen, çağdaş gelişmeler ışığında ilerleyebilen bir öğrenci yurdu modeli oluşturmak.

Vizyon

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Yurtları olarak misyonumuz, üniversiteye girmeye hak kazanmış ve Altınbaş Üniversitesi’ni tercih etmiş öğrencilere, yurt görevlilerimizin de özverili çalışmaları ile üniversite eğitim hayatları süresince, huzurlu ve güvenli bir ortam sağlanmaktır.

Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Yurtları olarak vizyonumuz, Vakıf Üniversiteleri arasında en çok tercih edilen Öğrenci Yurdu olma özelliği taşıyan ve diğer öğrenci yurtlarına örnek olarak gösterilen yurdumuzu, günümüz üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak kurgulamaktır. Hedefimiz, belirlenen çağdaş gelişmeler ışığında hizmet konseptinin ve öğrenciye sağladığı konforun sürekli güncellendiği bir öğrenci yurdu modeli oluşturmaktır.